Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

14 napos termék-visszaküldés

Az uniós szabályok értelmében a vevőknek 14 napig joguk van ahhoz, hogy a távkereskedelem valamely formája révén – az interneten, telefonon, csomagküldő szolgálattól vagy házaló ügynöktől – vásárolt termékek megvételétől elálljanak és az árut visszaküldjék. A visszaküldés oka bármi lehet – akár az is, hogy a vásárló egyszerűen meggondolta magát.

A 14 napos elállás használatba vett kellékanyagra nem vonatkozik. Ezeket csak minődégi kifogás esetén tudjuk cserélni, granciális ügyintézés keretében.

A fel nem bontott kellékanyagok esetén érvényesíthető a 14 napos elállási jog.

Elállási jog

Önnek 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni e szerződéstől.

Az elállási időszak a kézhezvétel napjától számított 14 nap elteltével jár le.

Ha Ön elállási jogát gyakorolni kívánja, az e szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről egyértelmű nyilatkozatban (postán,  e-mailben küldött levél útján) értesítenie kell bennünket . 

SZV-TECH Kft. - tonert.hu

6900 Makó, Ardi u. 103

info@tonert.hu

 

Az elállási határidő betartása céljából elegendő, ha Ön ezen időtartam lejárta előtt elküldi az elállás jogának gyakorlására vonatkozó értesítést.

Az elállás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, az Öntől beérkezett minden kifizetést haladéktalanul, de legkésőbb az Ön e szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről szóló értesítésének kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítünk, ideértve a szállítási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól az Ön döntése alapján történő eltérésből adódnak.) A visszatérítés során átutalási  kifizetési módot alkalmazzuk, mint amelyet Ön által megjelölt bankszámlára teljesítünk ezen visszatérítés következményeképpen Önt semmilyen díj nem terheli.

 

Ön köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés számunkra történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy az alábbi címen leadni: 6900 Makó, Aradi u 103 SZV-TECH Kft.

Az áruk visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Elállási nyilatkozat minta itt megtekinthető.