Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lézer tonerek - Lézernyomtatók, fénymásolók kellékei

Lézernyomtatók kellékei a lézer tonerek és dobegységek:

A lézer nyomtatókkal kiváló minőségben lehet szöveget és grafikát előállítani. A technológia alapja hogy a nyomtatási eljárás során alkalmazott lézersugár egy fényhengeren oda vissza mozogva felmágnesezi annak felületét. Ez a   dobegységet jelenti általában. A dobegység e festékezőből összegyűjti az elektromosan feltöltött lézer toner port. Ezt a port a papírra továbbítja, majd egy erős hőhatás segítségével a toner por a papírra „ég”.

A lézernyomtatók és fénymásolók lefontosabb kelléke a lézer toner. Az úgynevezett tonerek kivitele gyártónként változhat. Különbőző nagy gyártók úgymint a HPSamsung, Xerox,Canon vagy a Kyocera eltérő megközelítéseket alkalmaz a lézer nyomtatóik tervezésekor.
Van ahol a toner tartalmazza a fényhengert is valahol csak egy chippel ellátott műanyag „dobozt” kapunk.

Eredeti kellékanyagok: 

Lézer toner vásárlásakor, ha pl eredeti HP terméket választunk biztosak lehetünk abban, hogy  a nyomat minősége kifogásolhatatlan lesz. a nyomtató nem koszolódik a gyenge töltött tonerekből kihulló portól, és nem mellesleg a lézernyomtató garanciája is megmarad.
Így hosszabb élettartalmat biztosítunk nyomtatónknak, fénymásolónknak. Ez eredeti HP és Samsung tonerek hologramos matricával is bizonyítják eredetiségüket. 

Utángyártott tonerek:

Utángyártott lézer tonert vásárolva a kedvezőbb árért cserébe gyári minőséget megközelítő nyomatot kapunk.

Rengeteg utángyártott tonert készítő cég létezik, a legnagyobbak a Q-print, Ecopixel, Orink, Iconik gyártók.  Ezek közül válasszuk azt, amelynek az értékelése jó az oldalunkon, vagy ismerősünk vagy kollegáink véleménye, korábbi tapasztalat alapján érdemes megvásárolni.

A legjobb döntésben a tonert.hu kollégánik is szívesen segítenek a +36-62/998-426 telefonszámon. 

Ha már döntöttünk egy gyártó mellett, és elégedettek vagyunk a minőséggel érdemes a következő rendeléskor is azt a lézert tonert vásárolnunk. Ezzel elkerülhető az a gyakori hiba, hogy  a nyomat háttere beszürkül, ennek oka az, hogy a különböző gyártók tonerbe töltött porai eltérnek egymástól és keveredve a festékezőben ezt a nem kívánt eredményt okozzák.

A tonert.hu webáruház rendkívül széles kínálatában utángyártott Lexmark, Brother, HP, Epson, Canon, Kyocera, Xerox lézer tonereket is megtalál. Ellenőrzött minőség, eredetihez képest nagyságrendekkel alacsonyabb árakon, mert a tonert.hu -nál nem csak a minőség, de az ár is számít! Tartós szín, maximális élettartam, tökéletes nyomtatás. Mindig van megfizethető megoldás: tonert.hu.

Válassza ki nyomtatója gyártóját :